i Musik

Youth Culture Killed My Dog

Sidder og pusler med en playliste inde på Spotify til brylluppet. I ved nok, til festen om aftenen. Bliver mere og mere pinligt bevidst om at det er år og dag siden, at jeg sidst var på et dansegulv.  Aner ikke hvad der vil fungere og sætte gang i sagerne.

Har derfor pligtskyldigt været inde på de aktuelle top 30’er for at se hvad det er, de unge vil have. Må her nok engang indse, at jeg er for alvor blevet en sur gammel støder. Det er jo rædsomt! Jeg mener, har I hørt hvad det er, der streames? Sådan virkelig lyttet efter? Tændt for The Voice for nylig? Eller var I nogle af de 130.000 slaver af storkapitalen, der stod inde og blev massesuggesteret af Rihanna og hendes præfabrikerede EDM-bras på Roskilde? Det er verdensomstyrtende elendigt. Forbryderisk, nærmest. Jeg kan ikke engang sætte pris på det i en ironisk kontekst. Det vil martre mig for evigt, hvis den slags bliver spillet til mit bryllup.

Men hvad skal man så gøre? Det kan jo ikke være blink-i-øjet-ironisk r’n’b og electro altsammen. Skal det snarere være et eklektisk og behændigt mix af fortidens mere eller mindre lødige sange, blandet op med enkelte nyere kreationer a la ‘Blurred Lines‘? Og hvis ja, hvad fungerer så på et dansegulv i sensommeren 2013?

Hvad skal på playlisten?

Giv lyd fra dig

Comment

  • Related Content by Tag