i Musik

You stumble in my footsteps

Suk. Endnu en semi-spildt dag. Havde højtflyvende ambitioner om træning og gavekøb til min mor, men det endte mest med ingenting. Når jeg kigger på min to-do liste, så er den stadig sørgeligt lang. Ved ikke hvorfor jeg har så mange af den slags dage. Fik dog ordnet lidt praktisk omkring praktikopgaven, købt ind, hjulpet Daniela med at flytte møbler ned, vasket tøj + et par andre overspringshandlinger.

Kan stadig ikke komme mig over hvor god en sang Depeche Mode ‘Walking in my shoes’ er. Må se at få investeret i Songs of Faith and Devotion ved lejlighed. Bliver dog ikke nemt, eftersom jeg har nogle fæle barndomstraumer fra dengang i midten af 90’erne, hvor jeg lånte albummet af min storebror. Mit spæde plinky-plonky musik elskende sind blev slemt hærget af guitarerne dengang. Må se om jeg er blevet mere robust siden. Nu vi taler om DM, så har jeg just haft det forsinkede søndagsopkald til min mor (I andre landflygtige jyder ved hvad jeg taler om). Hun fortalte, at hun i lørdags havde hørt en udsendelse i radioen omkring den, og at hun i øvrigt syntes det var en frygtelig omgang klagemusik. Så kan jeg lære det, kan jeg 🙂

Nu vi taler om musik, så vil jeg anbefale alle blot lidt musikinteresserede at klikke HER for at høre et andet fabelagtigt nummer: VHS or Beta: ‘You got me’. Enjoy.

Giv lyd fra dig

Comment