You know where you went wrong

Ok, jeg opgiver! Jeg kan ikke finde ud af at skrive dagbog eller lignende. Istedet vil jeg transformere min blog om til mit personlige lille rambling univers.

…..Dagens bittermås:

Hvad skete der for moi Caprice? Hvorfor holdt de op med at lave god musik? Godt nok er jeg ikke den eneste der synes at de aldrig har været overbevisende live, men alligevel: Deres nye album ‘You can’t say no forever’ lider ganske enkelt under en eklatant mangel på solide popsange. Er jeg blevet reaktionær? Er jeg sær fordi jeg ikke synes moi Caprice behøver lyde som en klon af Mew? Og er jeg den eneste der ikke synes det er cool med 9 minutter lange soniske eksperimenter – der i parantes bemærket ikke er specielt cutting edge, men blot gabende kedsommelige? Om igen, unge venner! Jeg vil stadig gerne spankulere rundt i jeres t-shirt her i Prag, men det kræver altså I holder op med jeres studentikose insisteren på at snørkle jeres musik til ukendelighed!

Skriv en kommentar