i Livet

World in my eyes

Så fik jeg griflet færdig på udkastet til teoriafsnittet i Mål- og Resultatstyringsopgaven. Vi skal aflevere et udkast til opgaven her den 29.11, så Henriette og jeg er i fuld sving med at få styr på det. Som sådan er der ikke travlt, men der skal stadigvæk jongleres med studiejobbet, det sociale liv og dens slags. Arbejder mandag, torsdag og fredag, så i går og i dag er mine læsedage. Så nu hvor jeg har guflet min frokost og drukket dagens 27. kop kaffe, så må jeg hellere se at få set på vores synopsis til FN-udbuddet.

Nu fik jeg vist skrevet igår, at det nye studiejobbet er alletiders. Det synes jeg stadig, om end jeg fik et let syrligt drag om munden da jeg læste følgende mail fra min kollega Anne Grete. Det er mit kontors opgave at arrangere julefrokosten i år:

Hej

Jeg skal bede dig udføre en utrolig faglig interessant opgave torsdag. På dit bord ligger en ske med nogle messingplader med afdelinger indgraveret. Som du ser, mangler der for 2004 og 2005. Du skal derfor cykle ud til en gravør og få lavet 2 messingskilte. Teksten til messingskiltene ligger blandt papirerne på dit bord. Jeg har fundet 2 gravører, hvis adresser også ligger på dit bord. Der er frit valg – umiddelbart ligger den på Frederiksberg vist tættest på Axelborg. Det skal være færdigt torsdag d. 1. december! Kærlig hilsen din julefrokostplageånd”

A-hva?

Giv lyd fra dig

Comment