i Fodbold

Wir tanzen komplexiert

Det er ikke hver dag at man opdager, at ens kollega er helt tosset med tysk/fransk electronica. Exakt Neutral, cha cha cha! Af andre dejlige nyheder kan jeg notere mig, at AaB’s (nu noget falmede) angriber Simon Bræmer er begyndt at frekventere en healer. Nu er det som bekendt ikke mig der er professionel sportsmand, og alt respekt for den unge Simons sjæleliv, men jeg kan nu ikke dy mig for at citere en fellow-AaB fan her ved frokostbordet:

Vor herre bevares, Bræmer! Hold nu din kæft og tag din træning seriøst! Hvis du vil være glad igen kan du sætte Jimi og Rene i kasettebåndoptageren!

Og det er jo så sandt som det er sagt.

Giv lyd fra dig

Comment

  1. Electronica/electroclash er nu Guds gave til den fortabte ungdom, og jeg kan ikke forstå, hvis ungdommen forkaster denne musik, den er jo pertentlig sjov og spas – ganske som Jimi og René – geh’ auf’em gay bar mit Peaches um tanzen und Bier mit stereo total eintrinken – machts gut…..

  • Related Content by Tag