i Livet

What if you stayed this time?

Efter mange lange, trange og bange overvejelser fik jeg sendt ansøgningen om meritgodkendelse for det nu efterhånden uendeligt fjerne praktikophold hin forår 2005. Om Gud vil og bukserne holder, vil jeg derfor blive kandidat i foråret 2007. Klar og parat til 45 år på arbejdsmarkedet. Hurra-hurra. Eller noget.

Bortset fra det, så fordriver jeg min tid med at være på arbejde i disse dage. Sidder og bakser med statistik over elpriserne for de meste energiintensive virksomheder, noget der ikke er helt nemt at finde hoved og hale i (se f.eks. Energistyrelsens publikation om emnet her). Måske er energipolitik ikke så sexet, men det er pænt store beløb der er tale om – og når man først kommer lidt ind bag alle de tekniske termer, så er det egentlig ganske spændende.

På det lidt mere eller mindre fornøjelige plan, så har Stine oprettet sin egen MySpace side, Louise får snart en længe ventet herre hjem, ‘Klovn’ søger nudister, Ekstra Bladet kalder Mariah Carey for en ‘skriger-skinke’ og Paul Gleason – manden der spillede den forbitrede Principal Richard Vernon i den legendariske 80’er teenage film Breakfast Club – er død 🙁

Giv lyd fra dig

Comment