What did you desperately try to undo this weekend?

Jeg er en meget konform mand, så når jeg en sjælden gang kaster mig op på cyklen for at bevæge mit legeme ud til betonhelvedet i København NV, så skal der være en særdeles god grund til det! En af dem er den høstak jeg vader rundt med på hovedet. Var ganske vist til frisør for ikke så forfærdelig lang tid siden, men der blev ikke rigtigt taget nok af, så efter i adskillige dage at have forsøgt at få hårbunken til at arte sig, besluttede jeg mig som nævnt for at tage et af de måske allerdrastiske skridt i nyere tid: Frisørskolen på Glentevej.

Fordelene er utallige: Når man har så tykt hår som undertegnede, så kan man basalt set kun klippes på een måde, så hvis jeg kan slippe afsted med at betale 40 kr i stedet for 300 i en eller anden tilfældig salon, så passer det mig aldeles glimrende. Og hvornår sagde DU måske sidst nej tak til at sidde i halvanden time og helt legitimt at kunne titte på velplejede tøsepigebørn der vimser rundt for netop dig? Nej, vel? Nogle af dem får man lidt ondt af. Der er ikke altid frivillige hårmodeller nok (ja, du læste korrekt! Jeg har nu officielt været model! Endda en – og jeg citerer nu! – ‘super’ en af slagsen, pga. mine hårgrænser og volumen!), så nogle af de arme elever er tvunget til at klippe en gine med hår på – hvilket ser lidt trist ud. Imidlertid fik den unge Kimmie lov til at gå amok på mig og selvom jeg er lidt usikker på resultatet – jeg har døbt det ‘sidevendt sveskebunke’ – så kan jeg sagtens anbefale læsere af hankøn at tage forbi frisørskolen. Det er billigt, nemt og de er mere end glade for at få een under saksen.

PS. I dag var prøvedag i disciplinen ‘modeklip’ og Kimmie fik 10 for sin klipning af mig. Halli-hallo!

4 kommentarer til “What did you desperately try to undo this weekend?”

 1. Helt enig.
  Dog bør man i sin kalkule af fordelene ved frisørskolen, at der ofte optræder et sort får!!!
  Der indfinder sig nogle gange en person sandsynligvis af hankønsvæsen, med så roterende håndled at man er bange for at han letter. Men da jeg var derude sidst var det min kammerat der fik den.. Hæ hæ.. Han var ikke tilfreds.

  Svar
 2. Kan du ikke lide mig mere? Jeg finder det påfaldende at efter jeg højlydt har tiljublet Saint Etienne skal læse følgende hos konkurrenten: “Musikimperalisten indtroducerede mig for et enkelt af gruppen Sing Sing’s numre tidligere på året […]. Lugter til tider lidt af Saint Etienne – dog mere rocket og mindre elektronisk.” Hvorfor skal jeg holdes hen i uvidenhen om denne gruppe. Jeg har lyttet lidt til deres numre på mySpace og har ikke helt besluttet mig endnu. Men lidt spændende er det da.

  Svar
 3. Hmpf! Utroligt at man skal beskyldes for den slags. Og så dukker ‘Konkurrenten’ (dit nye tilnavn, unge dame!) endda op og drysser salt i såret med nænsom hånd.

  Stobbe, du er og bliver den eneste ene, og jeg lover at der snart kommer en ny musikanbefaling til dig. Selvfølgelig på betingelse af at du fortsætter med filmanmeldelserne. Takket være dig, ved jeg nu at jeg bare SKAL se ‘Offscreen’ 😉

  Svar

Skriv en kommentar