i Musik

Musikåret 2015

2015 har været et overraskende produktivt musikår.

Jeg fik lyttet til en hel del, som jeg ikke tidligere har stiftet bekendtskab med. Havde stor glæde af Apple Musics playlistefunktion i de måneder jeg havde prøveabonnement, ligesom jeg altid lytter til min Discover Weekly på Spotify. Og i forbindelse med at jeg endelig fik overført cd-samlingen til min netværksharddisk, har jeg også lyttet til en del fremragende musik, som mest af alt har henslumret glemt alle andre steder end i min underbevidsthed. Det er ambitionen, at jeg skal (gen)opdage ligeså store mængder musik i 2016. Med alt dette in mente, er her 2015’s absolut vigtigste sange for mig:

Giv lyd fra dig

Comment

  1. Meget varieret og interessant liste!
    Jeg har faktisk først lige for alvor opdaget Discover Weekly på Spotify, men jeg er allerede vild med det. Har så sent som i dag opdaget to nye kunstnere, jeg skal have lyttet mere til.

  2. Normalt er jeg ikke så vild med ‘vi-anvender-dit-forbrug-i-vores-algoritme-til-at-målrette-vores-services-og-reklamer’ konceptet, men når det handler om Discover Weekly, spå fungerer det helt perfekt. Det er meget, meget sjældent, at der dukker sange op på den ugentlige liste, som jeg ikke kan lide – så åbenbart lyver ens hidtidige lyttevaner ikke! Kommer der snart en årets sange liste på din blog? 🙂

  3. Jeg lytter til ret meget forskelligt musik i løbet af en dag – jeg har min telefon med på arbejde, og er så heldig, at jeg selv kan vælge musikken det meste af tiden. Engang imellem vælger min kæreste eller en kollega dog, og det kan min Discover Weekly godt lidt bære præg af, men det er nu meget sjovt. Årets sange kunne jeg ikke lige overskue i denne omgang – men måske kommer der en tilføjelse senere. 🙂

  4. Ah, opdagede først dit lange musikindlæg efter jeg havde skrevet min kommentar. Min mund er helt tør og mine øjne blev febrilske, da jeg så at Miley Cyrus indgik på årslisterne.

    I øvrigt så skulle du bare prøve at have en søn, der tvinges til at høre store mængder svenske børnesange via Spotify … pludselig dukker der sange fra ‘Emil fra Lønneberg’ op midt imellem mine klagende indiebands fra midt-80’erne.