i Nonsens, Nørd

This is why we can’t have nice things

Kære post-hipstere (eller hvad I nu end kalder jer selv for tiden),

Det var sådan set slemt nok med den der gudsjammerlige anlæg-overskæg-kampagne, som I har gang i. At se Farum Boldklub anlægge sig skovsnegle er jo omtrent ligeså meningsfyldt som at snitte sig i armen med en selvdød panda.

Men lad det nu ligge. Jeres overskæg er jo trods alt mest til skade for jeres eget udseende samt nære og kæres æstetiske nydelse.

Nej, det der for alvor kan gøre mig vredladen er, at jeres åh-så-selvhøjtidelige kaffevaner er med til at gøre min guilty pleasure (herlig, underskøn filterkaffe) dyrere. Så hvad med at holde op med det?

Når man har et eksorbitant kaffeforbrug som mit, vil det jo kunne lede til den rene og skære økonomiske ruin for mig. Og hvad nu hvis de holder op med kaffe-refill i amerikanske diners? Hvordan skal jeg så få mit behov dækket, hvis jeg en skønne dag kommer på rundrejse i Texas? Hva’? Kan I svare for jer selv?

Hundehoveder!

Giv lyd fra dig

Comment

  1. 🙂

    Hvis ellers Wikipedia siden om Olsen Banden står til troende, så er næste ord i remsen enten ‘socialdemokrater’ eller ‘lusede amatører’.