There’s no such thing as a free lunch

Skal til interview med Morten Kallestrup fra Erhvervs- og Byggestyrelsen (nej, jeg havde heller ikke hørt om dem før jeg begyndte på specialet) om en times tid, og Peter Møllgaard kl. 13, så jeg burde egentlig være igang med forberedelserne. Og jeg burde sikkert også forfatte en lang smøre omkring hvordan samtalerne med Peter Vesterdorf og Finn Lauritzen (tidligere direktør i Konkurrencestyrelsen) gik i går, men nej: Jeg vil hellere viderebringe et par sange der får mig til at sidde og rokke i stolen. De milde musikgaver skal ses i lyset af mit aldeles storslåede humør. Skal i biografen med Maria og se ‘Little Miss Sunshine’ (trailer her) i aften, hvilket jeg selvsagt glæder mig meget til. Morgendagen står på afviklingen af den højt besungne gallafest, så hvis min skrumplever og jeg bliver lidt tavse indtil da, så ved I hvorfor.

* Tahiti 80 – Big Day
* Teddybears STHLM (feat. Annie) – Yours to keep
* Sufjan Stevens – That was the worst Christmas ever!
* Voxtrot – The start of something

PS. Milton Friedman, legendarisk libertariansk økonom, døde i går 94 år gammel. Friedman var en de intellektuelle hoveddrivkræfter bag monetarismen og fri-markeds strømingen indenfor økonomien (den såkaldte ‘Chicago School’). Hans betydning indenfor såvel økonomisk teori, praksis og politik kan ikke undervurderes. Læs mere hos Punditokraterne og New York Times.

Skriv en kommentar