i Hverdag, Livet

The Worst Part Is Almost Over

Ah, Litteraturlister! Findes der noget mere lummert, sleazy og sexet? Hvad skulle dog kunne være mere tillokkende og fristende? Jeg vil endog vove den påstand, at den litteraturliste jeg i skrivende stund kæler for, er lige den tand mere slutty end alle de andre. Hvornår har DU måske haft konkurrenceret bøger og policy proces teorier på samme liste? Nej, vel? Man skal stå meget tidligt op for at kunne være med her! Vraaaaauuuuwww!

Hermed også sagt, at jeg er ved at lave lidt af det formalia arbejde der jo skal laves i et speciale. Litteraturlister er en af de opgaver man tror kan laves på en halv times tid, hvorefter man opdager at man pludselig har bakset med den i adskillige timer – uden at være blevet færdig. Mein Gott, hvor har man læst meget tekst op til sådan et speciale. Og til hvad nytte? Ja, jeg spørger bare.

Selvom man teoretisk set kunne sætte en abe til at lave formaliaarbejde, så er det nu en god lejlighed til at få det lidt ud af verden. Henriette har stadig ikke sendt sin del af vores analyse, så jeg har ikke kunne lave noget rigtigt substans arbejde i dag. Det må så komme imorgen. Hvis nogle af de nærværende læsere kender en god korrekturlæser, så hører jeg gerne fra vedkommende. I slutningen af januar er der ihvertfald omkring 175 siders studentikose rablerier (nåh, nej, jeg mener selvfølgelige: akademisk forskning…!), der skriger efter at blive læst igennem for stave- og kommafejl. Hilfe, bitte!

Udenfor specialets vidunderlige verden, så var der i aften hamburgerryg på kollegiemenuen. I en stille protest mod død-gris tyranniet, hapsede Maria og jeg sushi hjem fra Letz Sushi. Det er altså rigtig godt! Og slet ikke så dyrt som man kunne frygte. Kan kun anbefale det. Men pas på Wasabi nødderne. De er helt grotesk vanedannende. Og ligeledes har den stegte tofu ‘Inari’ sin helt egen behandlingskur på Betty Ford klinikken. Nu er I advarede. Iøvrigt må jeg dementere den udbredte fordom om at svensk/schweizere ikke kan spise med pinde. Det kan de. Med stil og ynde endda….!

Giv lyd fra dig

Comment