i Livet

The way we were

Hmmm, får ikke lavet meget i dag. Var til læsegruppemøde tidligere, hvor vi uddelegerede arbejdsopgaver, så burde jo være i fuld gang, men kan ikke lige mønstre energien til det. I forbindelse med mål- og resultatstyringsopgaven skal vi ud og lave interviews med en række personer i Danmarks Statistik, Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, SU-Styrelsen, Uni-C og forhåbentlig også Cirius for at høre om deres erfaringer med resultatkontrakter og formulering af effektmål. Lyder det interessant? Nå, ikke? Jamen, så er det nok fordi det ikke er det! Nå, men sagen er, at vi på tirsdag 1) skal aflevere et udkast til opgaven og 2) har det første interview med SU-Styrelsen. Vi skal nok nå det hele, men jeg skal lige have formuleret nogle teser til opgaven og have gjort dem operationaliserbare. Skal bare lige tage mig sammen. Ikke nemt når man er en notorisk doven og dvask kratlusker, der hellere vil læse om Azerbaijan.

Senere i aften tager jeg ud og plager min storesøster. Forhåbentlig serverer hun ikke svampesuppe med oliven, hvilket hun ellers har truet med. Det skal nok blive hyggeligt, vi skal jo se Musvågen, undskyld: ‘Ørnen’. Kan nogen forresten oplyse mig om hvorfor det er, at DR Drama ALTID skal have et eller andet semi-okkult ævl med i deres serier? I Rejseholdet var det La Cour der hørte syner, og tilsyneladende er den halvgrimme hovedperson i Mågen, undskyld: ‘Ørnen’, ikke i stand til at tage en løbetur uden at tale med imaginære eks-kærester og se blafrende vasketøj på Island for sit indre blik. Er det for at tilfredsstille segmentet der går til zoneterapi og læser horoskoperne i Ugebladet Søndag?

Update! Bemærk den fuldstændige mangel på visioner for EU-samarbejdet i Anders Foghs ‘pejlemærker for udviklingen i Danmark indtil 2015’. Rystende.

Update 2! Måske var jeg lidt for hurtig til at skose vores kære statsminister, da jeg lige har set dette. Men alligevel: 2015?! En kende uambitiøst, hvis I spørger mig.

Giv lyd fra dig

Comment