The songs that we sing

Købte min første dansksprogede cd i årevis i fredags. Det er selvfølgelig de navnkundige Nordstrøm med debutalbummet Dagdrømmer. Den er en sand fornøjelse, især fordi de er aldeles skamløse mht. at låne fra deres idoler. Under de efterhånden hyppige gennemlytninger er jeg stødt på adskillige synth-riffs som er hapset direkte fra Pet Shop Boys anno 1988. Teksterne er måske sådan liiiiiige lidt for ferske, men hvad gør gruppen skriver aldeles fantastiske omkvæd. Hvis I ikke tror mig, så besøg deres moi Caprice i 2003, da de udsendte Once Upon a Time in the North. Jeg synes stadig det er noget nær det perfekte indie-pop album og ser frem til deres tredie album. Endelig skal Tiger Baby selvfølgelig nævnes. Deres Lost in you ligger i min all-time top 5 og burde være fast inventar i enhver pladesamling. Så er der selvfølgelig alles darlings Mew, men dem lærer jeg nok aldrig helt at elske…

Ellers så går min dag med at pleje det tunge hovede. Sammen med resten af Styrelsen på kollegiet holdt vi ølsmagningsarrangement og efterfølgende fest i går. Det blev en stor succes, folk var glade og placebo-effekt fulde efter måske tre øl. Festen sluttede ved fire tiden, så stod den på oprydning, så besvimede først i sengen ved 5 tiden. Var egentlig ambitionen at jeg skulle ud at løbe i dag, men ved ikke rigtig så længe det her afskyelige vejr bliver ved med at skifte. Kl. 18 skal jeg så ind at se FCK-AaB sammen med Morten fra arbejdet. Vi skal stå i AaB fansektion (det såkaldte ‘abebur’), så det skal nok blive fornøjeligt. Det er efterhånden en del år siden man som AaB tilhænger har kunne tale om det forjættede ord ‘topopgør’, men det er jo hvad der er tale om! Det bliver stort! Jeg nærer ingen illusioner om at AaB vinder i dag, men….det kunne nu væe skægt. Så bliver det også lidt sjovere at komme ind til FCK medløberne på arbejdet.

Den kommende uge står på frisør kl. 8 mandag morgen. Ja, jeg har simpelthen valgt at komme under saksen på frisørskolen. Må ærligt indrømme at jeg er en anelse beklemt, thi det er til en såkaldt ‘modeklip’ og hvis det involverer for meget Bundesliga-hår, så begynder jeg nok at få nervøse ticks i ansigtet. Tirsdag skal jeg besøge min søster og onsdag skal jeg så til mit første Specialeseminar. Det involverer intet mindre end “Introduktion til specialeseminar-forløbet og fastlæggelse af plan v/SVS-underviseren på hvert hold samt orientering om Specialeworkshop og skrivegruppeetablering“. Det siger vel sig selv, at jeg næsten ikke kan sidde stille af bare spænding? Torsdag er der arbejde og den famøse DHL-Stafet. Fredag skal jeg igen arbejde og om aftenen genoplives den stolte Risk-aften tradition blandt eksil-Aalborgenserne. Jeg skal med andre ord spille Risk sammen med Thomas, Jens og Kristian til langt ud på natten, hvilket kun kan blive godt. Lørdag skal jeg lege pakæsel/flyttemand for Stine og Morten og om aftenen er der festivitas på kollegiet. Kort sagt en ganske indholdsrig uge!

Skriv en kommentar