i Hverdag, Livet

The music in my ears and everything…

Nuvel, jeg kan næppe skjule at specialet så småt hænger mig ud af halsen. Meget sigende, så synes jeg at mine opgaver på arbejde (“Vi skal have opdateret vores statistik over CO2 kvotepriserne” og “Vil du ikke lave en oversigt over de nationale allokerings planer for CO2 kvoterne?) var væsentligt mere interessante end at grifle løs ovenpå vejledermødet igår.

Er lige kommet hjem fra en løbetur med Mads. Jeg vil nødigt lyde alt for lummer, men en løbetur i et par tights i -457 grader celcius er altså kræs for kendere. En sælsom oplevelse hvor meget sværere det er at trække vejret ordentligt når det er koldt. Skal nu over at snakke med en nervøs stud.med. Der er über-eksamen i morgen, så der er meget forståeligt lidt nervøsitet i luften. Mine fingre kan rent fysisk ikke krydses mere…

PS. Nå, så du troede nok at det var den globale opvarmning (tak for lort, Al Gore!) der var tegn på dommedag? Well, du kan godt tro om igen. Ifølge Imam Abdul Wahid Pedersen er svaret nemlig et helt andet:

Seksuelle udskejelser og druk er måske et tegn på, at dommedag er nær. Det er i hvert fald den almindelige holdning hos muslimer, fortæller imam Abdul Wahid Pedersen.

“Der findes beretninger fra profeten, der fortæller ret detaljeret om nogle tegn på dommedag, og hvad man kan forvente, der vil ske. Et af tegnene er, at vin og alle former for beruselsesmidler vil blive indtaget i store mængder og illegitime seksuelle forhold vil blive udbredt. Også antallet af jordskælv vil stige, og der vil være en stigning i blodsudgydelser” siger han.

Vi er i sandhed enden nær.

Giv lyd fra dig

Comment