i Livet

The lies you tell yourself to get by

Det er tankevækkende, at jeg efter fem års studier stadig ikke er i stand til at have en effektiv læsedag – selv når jeg med sirlig håndskrift har nedfældet i kalenderen at jeg skal have en sådan. Kan dog ikke nægte at mine overspringshandlinger var mere end fornøjelige end de plejer, tog ind at spise frokost i byen sammen med Nina. Strøget minder efterhånden til en forveksling om et gedemarked i det sydlige Indien, så mange tuskhandlere og gøglere underholder de måbende flokke af japanske og italienske turister. Ellers kan jeg sådan set godt forstå hvis turister synes godt om København sådan en sommerdag, egentlig er der jo ganske hyggeligt hvis man forvilder sig i ned af nogle af sidegaderne.

Til de øvrige 80’er indievrag derude, så beretter Gaffa på deres hjemmeside at Johnny Marr – guitaristen og den ene af drivkræfterne i mit all-time yndlings band The Smiths – nu er blevet medlem af Modest Mouse. Umiddelbart en nyhed der udløser ganske tilfredse brummelyde fra denne kant, især fordi jeg rigtig godt kunne lide deres forrige album Good news for people who love bad news. Og så slipper vi forhåbentlig for flere blege albums med trange Oasis kloner fra hans side.

Nuvel, teksterne læser jo ikke sig selv – og Grønnegård Christensen bliver så ked af det når jeg svigter ham – så må hellere kaste et blik mere i hans alenlange skrivelser…

Giv lyd fra dig

Comment