That’s no way to tell a lie

Nuvel, den uendelig historie om vores dataindsamling fortsætter. Siden sidst har vi endnu engang været lidt omkring: To gange i Konkurrencestyrelsen for at snakke med deres underdirektør (men dog über-jurist) Kim Sparlund og sekretariatschef Ole Skotner og en enkelt gang på CBS for at tale med juraprofessor Jens Fejø. For at der ikke skal gå helt jura i tingene, så havde vi også en samtale med en af dansk statskundskabs og i særdeleshed forvaltningsforsknings ‘grand old men’: Jørgen Grønnegård Christensen. Generelt går alle snakkerierne helt fint, selvom de ikke alle siger lige det vi (og vores teorier) gerne ville høre. Det er ganske fornøjeligt at krydse klinger med juristerne, men det kræver lidt forberedelse. Som jurist tænker man en del anderledes end en scient.pol, og alle de tekniske termer er ganske vanskelige at jonglere med. Alene samspillet mellem dansk og europæisk lovgivning kunne man jo skrive alenlange afhandlinger om. Men vi prøver på bedste beskub, og så må vi jo se om ender hænger sammen.

Igår aftes var jeg et smut ude forbi Cecilie. Dels skulle jeg jo skamløst forkæles med pastatærte og C.S.I, dels skulle jeg hente mit jakkesæt til gallafesten på lørdag. Efter dagens interview tog jeg en tur i SATS i Frederiksberg Svømmehal. Her stødte jeg på Martin, gammel gymnasiekammerat og broder til den dovne blogger, og det kom der megen morskab ud af. Hans studier ved antropologi går vist glimrende, han er faldet godt til i Københan og de hyppige citationer fra Jørgen Leths ‘De uperfekte menneske’ i hans dagligsprog viser en sand libertiners tilgang til tilværelsen. Det var alt i alt ganske fornøjeligt. Resten af dagen bør forløbe med læsning, kun afbrudt af lidt fodboldkiggeri. Det er jo i aften at mit elskede Tjekkiet skal give Danmark læstelige klø i en venskabskamp i Prag. Det ser ud til at blive reserveholdenes kamp, men mon ikke de rare tjekker ordner Morten Olsens rakkerpakhold af afdankede eks-Brøndby spillere?

PS. Nå, så du tror at alt mit ævl om konkurrencelovgivningen er verdensfjernt og ligegyldigt? Så se her – det er skam ganske konkret!

Skriv en kommentar