i TV-serier

Suddenly Everything Happens

Nuvel, så kan jeg godt aflyse hvad end jeg måtte have af indhold i mit liv, thi det er i morgen at den amerikanske tv-station ABC viser det første afsnit af ‘Lost’ sæson fire. Det falder mig vanskeligt at artikulere hvor meget jeg har glædet mig til denne dag. Ligeledes håber, beder og trygler jeg til en evt. nådig og barmhjertig Gud om at jeg kan streame dagens afsnit hos 66stage. Hvis det ikke kan lade sig gøre, så ved jeg ikke hvad jeg skal gøre af mig selv – så stærk er min usunde afhængighed af den serie. Subsidiært kan jeg jo selvfølgelig vente til den 13. februar, hvor i hvert fald svensk Tv4 viser afsnittet. Men ventetiden, ak!, den er ubærlig. Min sjæl martres! Tilmed bliver det hele kun værre af, at der rundt omkring på nettet fyger med spoilers, trailers og andet guf. Som fan bliver man helt og aldeles præmenstruel. Det er næsten ikke til at holde ud. Ikke siden Jennifer Love Hewitt spillede med i ‘Vi bli’r i familien’ har jeg glædet mig SÅ meget til en sæsonstart. Jeg kan næsten kun blive skuffet nu!

Giv lyd fra dig

Comment

  • Related Content by Tag