Spitzenklasse

Minigolf er en sport der kräver umenneskelig psyke, en fysik af stål og en uböjelig vilje til at tolerere ekstreme mängder af smerte, stress og pres.

Mange kommer sig aldrig helt over deres förste spil minigolf. Tidligere ironman deltagere og elitesoldater er således set bryde grädende sammen efter et 18 hullers minigolf. Det er skrappe sager. Fremtiden tegner dog lys for minigolf, også selvom sporten på skammeligvis endnu ikke er blevet anerkendt som OL-sportsgren (et faktum som Dansk Minigolf Union begräder bitterligt). Danmark sender således i år et stärkt hold til det prestigefyldte EM i Tampere, Finland den 20.-23. august, og har tilmed fundet sponsorer til affären:

Herrelandsholdet har i dag modtaget de sponsorerede spilledragter til dette års EM. Bag sponsorratet står Outforce, Sanovo Egg Group og Hummel som har sponseret Hoodies, Polo-shirts samt træningsbukser af mærket Hummel til hele holdet og alle holdledere.

Det er glädeligt at der endnu findes sande hädersmänd tilbage i gamle Dannevang. Og landholdet önskes held og lykke i Finland, på trods af manglen på deres holdleder (der ikke kunne få fri fra arbejde til at forsvare landets äre. Fnys).

Endnu mere glädeligt er det dog at kunne bekendtgöre, at undertegnede er blevet officiel Magadino Mester 2008 i Minigolf. I finalen mod Maria fejede jeg al modstand af banen, og kunne triumferende slubre min läskende Rivella i mig – alt imens manden i kiosken nikkede anerkendende, pigen bag disken i baren kastede lange blikke efter elitesportsmanden og gymnastik-OL på fjernsynet i baggrunden blev gjort grundigt til skamme af min enestående og overlegne prästation.

Lykönskningskort kan sendes til Jordhulen.

Skriv en kommentar