Songs your Mother never sang you

Så fik vi afsluttet dataindsamlingen til speciale, det sidste offer – Professor Niels Blomgren-Hansen fra CBS – blev krydsforhørt på sit kontor i formiddags. Så det kommende stykke tid står den på interviewgennemlytninger, et arbejde jeg har formået at skubbe foran mig indtil nu, med det forudsigelige resultat at der nu er en gigantisk arbejdspukkel i vente. Ja, så dygtig er jeg nemlig. Bortset fra det har det atter været et par stille dage. Har været en del sammen med Maria og har forsøgt (med vekslende held) at få arbejdet med specialet. I går bød også på en rask træningstur med Martin i SATS i Frederiksberg Svømmehal, hvilket var ganske fornøjeligt, hvis man ser bort fra horderne af mennesker. Imorgen står den på arbejde, samt en tur med Maria i teateret for at se min fødselsdagsgave: ‘Nøddeknækkeren’ i Tivolis Koncertsal. Det glæder jeg mig meget til, især efter at have læst følgende sentenser i Berlingske Tidende:

Steen Koerners hiphop-version af balletklassikeren Nøddeknækkeren blev i sin tid så stor en succes på Aveny-T, at den moderne breakdanceversion nu er blevet fast juleinventar i Tivoli, hvor den opføres gennem hele december frem til jul fra onsdag til søndag i forbindelse med det traditionsrige julemarked. Tchaikovskys klassiker udsættes for skateboardrampe, hiphop, breakdance og nykomponerede beats af Yo A Kim Hjejle samt breakdancere fra hele verden – og et par klassiske dansere fra Den Kongelige Ballet. Opsætningen vandt velfortjent Reumertprisen i 2004 for Årets bedste Danseforestilling og kan forventes at blive en publikumsmagnet igen i år.”

 

Hvis det er ligeså underholdende som den opdaterede version af Peer Gynt, så kan det kun blive godt!

PS. Tilbage i marts muggede jeg over de forargede reaktioner på Muhammed tegningerne, især set i lyset af den manglende vrede fra muslimsk side over Talibans barbariske ødelæggelser af Buddha-statuerne i Bamiyan dalen, Afghanistan. Ifølge New York Times er der dog nu seriøse planer om at genopføre Buddhaerne. Måske verden slet ikke er så afsporet alligevel.

PPS. Håneretten er gudskelov stadig på Spartas side i Prag: De slog Slavia i det 4-2 i det såkaldte ‘S’-Derby i den tjekkiske ishockey liga. Herfra kippes der med flaget og danses en kæk lille dans.

PPPPS. Alle kvinders våde drøm, dvs. George Clooney, er i sorg: Hans kælegris er død. Naturen kan i sandhed være lunefuld. Læs mere om hans hjerteskærende tab her.

Skriv en kommentar