…so let’s dance, but tell no one about tonight

Wooooo! Jeg vil på Rust på lørdag! Udover at jeg egentlig godt kan lide stedet (måske er jeg ikke helt street-smart nok, men…), så lyder programmet usædvanligt lovende for et 80’er vrag som undertegnede. Og hvorfor nu det? Jo, for det første titter svenske Le Sport forbi. Jeg kender dem perifært fra tidligere, de spiller synth-pop inspireret af bl.a. Pet Shop Boys og New Order. Trofaste læsere vil vide at netop disse to bands har nærmest kultisk status i min verden. Derudover er det Thomas Troelsen (fra bl.a. Superheroes) der spiller op til dans for de unge på 40 (eller der 24?) og mig bekendt skulle det være garant for en rumperystende oplevelse. Alt i alt er Homann Zwei derfor at finde på dansegulvet lørdag nat, vil du med, så sig til!

Og så Et takker et løvehjerte af: Pavel Nedvěd, min all-time yndlings fodboldspiller, stopper efter 91 kampe og 18 mål på det tjekkiske landshold. Sidste kamp blev, desværre, et 1-3 nederlag i en venskabskamp med Serbien i Uherské Hradiště. Fra 1996 til 2001 spillede han i min hjerteklub Lazio og selv ikke hans begrædelige skifte til bedragerklubben over dem alle kunne mindske min respekt for denne mand. Ronaldinho, Kaka og resten af slænget kan godt gå hjem – ingen når Nedvěd til sokkeholderne når det gælder fight, mod og mandshjerte. Hatten af herfra.

Skriv en kommentar