Slutet har just börjat

 

Med fare for at lyde en anelse kæphøj: Det var så det studie! Vi fik afleveret det digre værk i dag kl. 11 på Instituttet, så indenfor de nærmeste måneder skulle jeg gerne få et sindsoprivende ‘du er nu cand.scient.pol’ brev smidt ind af brevsprækken. Måske lidt af et antiklimaks at det mest af alt er en administrativ formalitet. På film er der jo altid store afslutningsceremonier, hattene bliver kastet op i luften og violinerne spiller i baggrunden. Not so på statskundskab!

Men ingen klager herfra! Forældrene er kørt herover fra Aalborg for at fejre den yngste søn på behørig vis. Så sammen med dem, Cecilie og Maria var jeg ude at spise frokost på Restaurant Paustian. Maden var fremragende og tilmed serveret med stor æstetisk sans. Det er ikke så tit at jeg er på fine restauranter, så man skal nyde når det sker. Alt i alt har det været en rigtig god dag, som formentlig slutter med aldeles skamløst druk: Skal hen til Henriette og kandidatfeste. Jeg har valgt at vente med at holde min egen til når vi har fået karakteren, mens hun syntes det var nu et bedre tidspunkt nu. Regner så med at kombinere festivitasen med en nu-flytter-jeg-hjemmefra/bliver-voksen-og-følsom engang i april.

Alle folk spørger mig om det ikke er mærkeligt at være færdig – og selvfølgelig nikker jeg pænt og siger ‘jo-jo’. Men egentlig ved jeg ikke om det er en passende beskrivelse. Har ikke tænkt dybere over det de seneste par dage. I skrivende stund er jeg bare glad for at have afleveret specialet. Så må tankerne og drømmene om fremtiden vente lidt…måske til på mandag?

En kommentar til “Slutet har just börjat”

Skriv en kommentar