Søges: Steder at solde familieformuen op

Som bekendt er jeg i almindelighed indbegrebet af zen-buddhistisk tålmodighed og balance. Men jeg går alligevel og er rigtig godt og grundigt gnaven over den alenlange leveringstid ved Amazon.

Det er egentlig ikke fordi jeg mistænker firmaet for at være nogle charlataner. De sendte mig en elskværdig mail i mandags om, at nu havde de smidt sidste sæson af Battlestar Galactica (og andre godter) afsted med posten. Så tingene er gået ganske snabt i deres ende.

Herefter applikerede jeg min (indrømmet!) ret begrænsede analyseevne på problemstillingen: ‘Hvornår arriverer pakken monstro i min favn?’. Jeg nåede efter en time eller to frem til, at en pakke sendt fra England om mandagen, alt andet lige burde kunne nå frem indenfor højest tre-fire dage.

Dér tog jeg fejl. Grueligt fejl, faktisk. For jeg er stadig ensom, alene og aldeles pakkeløs.

Estimaterne tyder nu på mandag, ja, hvis ellers at Post Danmark (eller hedder de allerede Post Norden nu?) gider hanke blot en anelse om i den faglige stolthed, og så se at få leveret min pakke.

Som nævnt synes jeg egentlig at Amazon er en flok hædersmænd, men det forekommer lang tid at vente på varer man køber.

Kan nogle af de få tilbageværende læsere bidrage med erfaringer?

Kan de danske/skandinaviske netbutikker i almindelighed konkurrere når vi taler priser (og leveringstid!) på cd’er og dvd’er? Hvis ja, hvem er i så fald bedst? CDON, eller? Og hvad med bøger? Er saxo.com et reelt alternativ til Amazon?

2 kommentarer til “Søges: Steder at solde familieformuen op”

 1. Jeg kan på ingen måde anbefale saxo.com.

  De to gange, jeg har benyttet mig af dem, har forsendelserne været stærkt forsinkede.

  Den ene forsendelse viste sig endda at være forkert i helt grotesk grad:
  Jeg havde bestilt biografien om Mötley Crüe, og da pakken endelige kom viste den sig at indeholde Mænd Der Hader Kvinder.
  Efter et mindre detektivarbejde viste det sig at bøgerne var blevet byttet om på centralen, men forestil jer den ældre herre fra Nordjylland (som var den rette modtager af Larsson-bogen) åbne sin gave og finde en bog om et af de mest depraverede rockbands fra de vilde firsere.

  I’d pay good money to see that.

  Svar
 2. Nuvel, pakken ankom mandag – og Battlestar Galactica er det rene heroin.

  Er biografier om dødsheavyspeedmetal bands noget du ofte fordyber dig i?

  Svar

Skriv en kommentar