Replace the war

Så nåede jeg tilbage fra barndomshjemmet og sidder nu på arbejdet, hvor jeg (indtil videre forgæves) leder efter dagsordenen til det kommende EU Rådsmøde omkring Transport, Telekommunikation og Energi. Som nævnt fik jeg ar på sjælen da min iPod for nylig gik i sig selv, men intet er så skidt at det ikke er godt for noget; så blev jeg jo tvunget til at opdage ny musik.

En ganske finurlig gruppe jeg har lyttet en del til er The Blow. Vil ikke skrive en længere roman om hvem de er (bl.a. fordi jeg ikke har orket at finde ud af det!), men blot poste et par links til et par af deres sange. Det er ganske skæv indiepop, hvilket som bekendt er nok til at gøre en flottenhejmer som mig helt kulret. Som det sig hører og bør, så har gruppens medlemmer også deres egne blogs, forsangerens hedder ‘The Touch Me Feeling’ (ypperligt navn!) og er tilpas arty-farty til at hun sandsynligvis får den lavet af studerende fra den lokale designskole i Portland, Oregon.

The Blow – Parantheses

The Blow – Pile of Gold

The Blow – Hey Boy

The Blow – Come on Petunia

Af andet musikalsk guf kan nævnes min passion for Casettes Won’t Listen (MySpace side her). Han er en tilsyneladende meget aktiv musiker og remixer, som har en lyd der kan få mig til at spinde som en veltilfreds pungrotte. Nedenfor er et par af hans remix.

Asobi Seksu – Strawberries (Casettes Won’t Listen Remix)

The Diggs – Everyone is starting over (Casettes Won’t Listen Remix)

Morcheeba – Everyone Loves a Loser (Casettes Won’t Listen Remix)

Dr. Octagon – Aliens (Casette’s Won’t Listen Remix)

Og en enkelt af hans egne sange:

Casettes Won’t Listen – Cutting Balloons

Slutteligt et par sange fra endnu en gruppe med et pragtfuldt navn: Say Hi To Your Mom. De spiller ret catchy indie pop/rock, som er godt at cykle på arbejde til. Eller fra arbejde for den sags skyld. Det siger sig selv, at jeg er aldeles pjattet med visse af titlerne på deres sange.

Say Hi To Your Mom – Sad, but endearingly so

Say Hi To Your Mom – Not as goth as they say we are

Say Hi To Your Mom – Angels and Darlas

Og dermed takker musikimperialisten af for denne gang….!

Skriv en kommentar