Praktisk taget alt hvad du kan lide

Ah, hvad er mere passende end at starte denne grå søndag med en lille quiz for de mere kompetetive elementer blandt læserne? Nuvel, hvor mange mennesker møder man på en løbe/vraltetur rundt om Københavns søer en oktober søndag morgen mellem 8 og 9? Nogle kvalificerede bud? Vil ikke holde jer hen i urimelig spænding om svaret, så jeg kan oplyse, at udover horderne af bidsk-udseende løstgående hunde (allerhelst af gadekryds typen), syv-otte andre selvpineriske motionister, samt de obligatoriske drukmåse der ligger og skutter sig på bænkene (samt griner højlydt af mine maleriske løbetights), så møder man absolut INGEN.

Jeg kan ikke – selv ikke hvis man trykker mig hårdt på maven – finde på nogle rationelle grunde til at jeg var ude at lufte skankerne rundt om søerne i dag, men kunne ikke sove længere, og så kan man vel sådan set ligeså godt få en lækker råkold og klam start på dagen. I skrivende stund sidder jeg så frisk og frejdig i min søsters lejlighed (der skal jo vandes blomster mens hun er i USA), hvor jeg tilmed har slæbt en masse faglige tekster med. Håbet er at få læst og skrevet mere end i går, der blev et studie ud i hvordan man spilder sin dag med at lave absolut ingenting. I baggrunden pipper P3, mens kaffemaskinen sprutter, så rammerne er ihvertfald til at jeg kan være flittig, end en dopet Carl Lewis kunne løbe.

Og hvad sker der så ellers ude i den store verden i dag? Jo, mig bekendt så triller mine forældre og søster i skrivende stund rundt omkring New Orleans for tiden (at dømme ud fra sms’erne fra min mor, så har de det aldeles glimrende). Rent fodboldmæssigt byder dagen vist på et par halvstore kampe: Det spanske arvefjendeopgør Real Madrid-Barcelona og De Klassieker fra Holland mellem Feyenoord og Ajax Amsterdam. Ingen af kampene har min store bevågenhed, selvom jeg antager at visse andre er ganske optagede af især den spanske kamp.

Derudover er det jo blevet efterår, bladene falder og det regnede let på ovennævnte løbetur her til morgen. Givetvis smitter det altsammen af på denne uges musikalske indslag på iPod’en.

* Damien Rice – Volcano
* Elliott Smith – Needle in the Hay
* Bebel Gilberto & Arto Lindsay – Obrigado
* Ben Folds – Protection
* The Diggs – It’s just like you say
* DJ Krush: Shinjiro (Harsh mix)
* Howie Beck – Sometimes (Acoustic Session)

Skriv en kommentar