Power out

Er et stykke tid siden jeg har blogget om musik, så i anledningen af at det er lørdag og jeg ikke gider at læse lige nu, så er her de seneste anbefalinger. Når man er en fattigmås som undertegnede, så er den bedste måde at udforske ny musik på helt klart at gå på rov på ens lokale bibliotek. Jeg lånte en større flok cd’er, og de som skal fremhæves er især:

Ben Folds Five: Whatever and ever amen (1997)

Jeg købte Ben Folds album fra i år (Songs for Silverman) i Prag efter at Expresradio havde spillet sangen ‘Landed’ tilpas mange gange nok til at jeg kom til at elske den. Hans gamle album er lidt mere varieret, men har været i stort set konstant rotation på skrammelkassen de sidste par dage.

 

Stereolab: Margerine Eclipse (2004)

Har tidligere uden det store held forsøgt at høre Stereolab (som alle de rigtige indie-nørder altid hyper), men har hidtil opfattet dem som lidt kedelige easy-listening løjsere, der var lige lovlig arty-farty til min smag. Det synes jeg sådan set stadig, en dette album er rigtig, rigtig godt at læse til, og rummer passende mængder blip-blop lyde til at jeg kan hvine af fryd som en lille gris.

Derudover lånte jeg Erasure: Nightbird (kedelig), Delgados: Universal Audio (lovende), Devendra Banhart: Rejoicing in the hands (semi-god), No Doubt: Everything in time (ujævn), Divine Comedy: Absent Friends (kedelig), Wilco: A ghost is born (god) og Polyphonic Spree: Together we’re heavy (kedelig).

Ser også frem til Pet Shop Boys’ genudgivelse af ‘Battleship Potemkin’ som jeg stadig afventer at modtage fra CdWow. Forresten, så vil jeg gerne låne Aimee Mann: The forgotten arm hvis der er nogle barmhjertige læsere derude der tør overdrage den til mig (hint! hint!).

En kommentar til “Power out”

  1. Skægt… Devendra Banhart ligger også i min cd-bunke fra sidste bib-besøg (valgt på grund af sit sære hænder-ugle-cover, selvfølgelig :o)

    Og du må da iøvrigt gerne låne min Aimee Mann: The forgotten arm – jeg stoler på, at du passer på den :o)

    Svar

Skriv en kommentar