Poul var lige ved at blive sindssyg

En af mine bekendte (du ved hvem du er) ynder at sende mere eller mindre obskure sms’er i ny og næ. Således tikkede beskeden ‘Helle Sjelle har verdens mest stirrende øjne’ forleden ind på mit antikvariske hakkebræt af en mobil. Skæbnen ville, at jeg så benævnte konservative politiker på Christiansborg i går, da Henriette og jeg skulle ind at interviewe Colette Brix. Og jeg skulle hilse at sige, at den unge Sjelle om muligt er det mindste menneske jeg nogensinde har set. Ja, jeg fristes nærmest til at kalde hende en pusling, thi hun er næppe over 150 cm høj. Øjnene skal jeg ikke kunne vurdere, men det var ganske amuserende at se den to meter høje Svend Auken spankulere forbi i nærheden af hende. Endelig var vi minsandten også en tur forbi en af mine gamle besættelser: Søfartsstyrelsen. Når folk i gamle dage spurgte mig hvad jeg skulle lave når jeg blev stor, replicerde jeg (i mangel af et begavet svar) altid demonstrativt ‘papirnusser i Grindsted Kommune eller Søfartsstyrelsen’. Nuvel, man kan blive stor lidt for hurtigt, så selvom det bestemt ikke var for at søge job at vi besøgte dem (vi skulle interviewe deres direktør til specialet), så er der jo en vis risiko for at de maritime embedsmænd ler bedst, når jeg om føje måneder ruller arbejdsløs rundt i en papkasse ved Nørreport.

Ellers så nærmer fødselsdagen, familiebesøg og en tur i Operaen sig med hastige skridt. Selve dagen skal gå med arbejde, hvorefter vi skal ud at spise hos Cecilie. Mine forældre skal møde hendes kæreste, så det skal nok blive svært underholdende. Lørdagen står på div. familieaktiviteter, ‘Maskarade’ og siden hen julefrokost på kollegiet. Hvorvidt jeg er klar til juleklip søndag (eller om jeg er gået helt i hundene af druk) er et åbent spørgsmål, ihvertfald regner jeg med svære tømmermænd resten af weekenden.

PS. Jeg ved godt at det gør mig til en slet person, og på et medmenneskeligt plan har jeg da også ondt af manden, men…Poul Krebs risikerer at miste tre års arbejde, efter at han har fået stjålet computere med musikmateriale fra sit lydstudie på Samsø. Og jeg greb mig selv i at tænke “Så findes der alligevel en barmhjertig Gud!” da jeg læste nyheden. Det allermest triste er at hans folkemordsagtige P4 landeplage ‘Sådan nogen som os’ nok desværre ikke er blevet stjålet og makuleret med tilbagevirkende kraft. Den lidende sanger udlover 10.000 kr til den der kan fremskaffe lydfilerne igen. Vi er et par stykker der gerne vil give tyvene det dobbelte, såfremt de sørger for at Krebs’ udgydelser aldrig ser dagens lys igen.

Skriv en kommentar