i Livet

Populær drejebog til samvittighed søges

Har været lidt af en kunstdag. Startede med at køre til Humlebæk for at besøge Louisiana. Tilsyneladende havde halvdelen af Sverige fået samme idé, for det var næsten ikke til at komme frem for horderne af det ‘lysegrå guld’ (mit yndlings hadeudtryk for tiden) fra hinsidans. Jeg elsker Louisiana af hele mit sorte og onde hjerte, men deres aktuelle udstillinger er nu ikke noget som jeg synes rykker. Min mor er meget begejstret for George Baselitz særudstillingen, mens hans billeder i mine øjne mest af alt ligner noget en seksuelt frustreret tysker med et anden verdenskrigstraume kan finde på at genere sine omgivelser med. Tilsvarende kunne den aktuelle videokunst udstilling Sip my Ocean ikke hidse mig op – er vist lidt for konservativt anlagt til at synes videokunst er i samme liga som billedekunst. Museet og haven var dog skønne som sædvanligt.

De kulturelle indslag fortsatte med, at min mor og undertegnede tog forbi Charlottenborg og så ‘Den Gyldne 2006’ udstillingen. Det var ret sjovt, jeg er ikke ligefrem helt på bølgelængde med undergrunden i dansk/skandinavisk kunst, så var spas at få udvidet horisonten lidt. Det meste af det ville jeg ikke eje, men købte en lille plakat af Nils Viga Hausken til at hænge på min dør (‘Det har jeg ikke tid til’). Var også hyggeligt at gå med min mor inde i byen bagefter. Strøget var sort af turister, på trods af at der er helligdagslukket.

I går var vi som nævnt inde at se The Producers. Fremragende musical, der blev gået til den med både sangen og koreografien, så bestemt ros til det. Jeg savnede måske lidt handling, men hvis jeg vil have den slags, så er det jo nok ikke lige musicals man skal se. Var første gang jeg var i Det Ny Teater, kan godt forstå at det er populært.

Nu sidder jeg så her og blogger inden jeg drøner ud til Cecilie for at gafle aftensmad. De Gamle tager hjem i morgen, og så skal jeg vist have kigget på lidt læsning i weekenden.

Giv lyd fra dig

Comment