Pieces of the people we love

Ak ja, hvor nemt ville det ikke være at synge Depeche Mode nu (You stumble in my footsteps….lalalalalalala…try walking in my shoes)? Sidste dag her i hjemstavnsbyen inden jeg vender næsen hjemad i aften. Har været nogle ganske fagligt givende dage, hvor jeg har fået læst og skrevet en del – og i øjeblikket summer mit hoved konsekvent af alt for mange teoretiske overvejelser (ER Advocacy Coalition Framework kompatibelt med den historiske institutionalisme? Så svar dog!). I aften flyver jeg så til København sammen med min mor, der skal til en astmakonference på Rigshospitalet. Hun bliver indtil søndag, så den står atter på familiekomsammen, kun afbrudt lørdag aften af gangcrawl på kollegiet. Vi må se om jeg kommer ud af den affære med en ikke-alkoholskadet lever. Søndag ligger jeg givetvis brak og skal ellers et smut ud at sige ‘hej-hej-hej’ til Sine.

Lige om snart skal jeg en tur ind til byen for at kigge. Min gamle musikpusher i Stereo Studio skal selvfølgelig have et visit, og ellers er jeg på jagt efter en trøje nu hvor vinteren inden længe lægger sin kolde og klamme hånd over os…

Skriv en kommentar