Peggy Sue Got Married

Nuvel, jeg er en gift mand. Var det stort? Var det episk? Var hun bedårende? Var vi glade? Var det dejligt at se venner og familie? Stod det ned i lårtykke stråler, da vi kom ud af San Carlo Borromeo kirken i Magadino? Var festen amuserende og lokationen fortryllende? Blev der knebet tårer? Blev der holdt pinlige og/eller sjove taler? Fik vi danset bryllupsvals til ‘Adorn’? Blev der spist og drukket i lange baner? Viste Lago Maggiore og Ticino sig fra sin besnærende side?

Svaret på det hele er selvsagt ja. Og nu er jeg træt, lettet og orker ikke større projekter i en nær fremtid. Tak til gæster, der var med. Nogle faste læsere her på siden deltog i det overgreb, hvor man klippede mine (heldigvis sure) sokker. For det får I hermed et løfte om hævn.

Men ellers: Tak. Nu vil jeg og min kone (sic) nyde resten af livet.

En kommentar til “Peggy Sue Got Married”

Skriv en kommentar