Om Sofisten

Velkommen.

Du er ankommet til noget så gammeldags, forstokket og bagstræberisk som en personlig blog. Jeg skriver om det, der interesserer mig – og om min ret ordinære hverdag.

Emnemæssigt er jeg inspireret af netmagasiner som The Ringer og Marginal Revolution. De skriver indsigtsfulde og humoristiske essays og kommentarer om alt lige fra popkultur, sport, musik, film, tv-serier over politik til historie, science fiction og samfundsforhold. Det er også den slags smuds, jeg har ambitioner om at grifle om.

Min filosofi er small b blogging, jeg nærer stor sympati for det sociale web og ideologien bag IndieWeb. Indholdet vil være delt op i old-school blogindlæg og microindlæg. Sidstnævnte er karakteriseret ved at være uden overskrifter og længdemæssigt under 280 tegn.

Jeg har ingen dagsorden –  hverken politisk, kommercielt eller på anden vis. Jeg skriver her fordi jeg ikke kan lade være, og fordi det er den måde jeg udlever min kreativitet på. Det er ved at tænke, læse og skrive at jeg selv bliver klogere.

Alt her på siden er selvsagt for min egen regning. Jeg kan ikke tørre mine banaliteter af på hverken min arbejdsgiver, kone, børn, forældre, venner eller andre.

For de tre-fire læsere der er heldige nok til ikke at kende undertegnede i forvejen, kan jeg fortælle, at jeg er i den triste ende af 30’erne, bor i Roskilde, er uddannet politolog og arbejder med kommunikation og udvikling i en kommune på Sjælland. Det vigtigste i mit liv er min underskønne kone og to henrivende børn.

Kommentarer, utidige bemærkninger, ris, ros og kærlige klap modtages naturligvis med kyshånd.

Skriv en kommentar