Om Sofisten

Velkommen.

Du er ankommet til noget så gammeldags, forstokket og bagstræberisk som en personlig blog. Jeg skriver om det, der interesserer mig – og om min ret ordinære hverdag.

Emnemæssigt er jeg inspireret af netmagasiner som The Ringer og Marginal Revolution. De skriver indsigtsfulde og humoristiske essays og kommentarer om alt lige fra popkultur, sport, musik, film, tv-serier over politik til historie, science fiction og samfundsforhold. Det er også den slags smuds, jeg har ambitioner om at grifle om.

Min filosofi er small b blogging, jeg nærer stor sympati for det sociale web og ideologien bag IndieWeb. Jeg har ingen dagsorden, hverken politisk, kommercielt eller på anden vis. Jeg skriver her fordi jeg ikke kan lade være, og fordi det er den måde jeg udlever min kreativitet på. Det er ved at tænke, læse og skrive at jeg selv bliver klogere.

Der er ingen reklamer eller tracing på sofisten.dk, ligesom alle udgifter til at drive siden afholdes af mig selv. Alt indhold er naturligvis for min egen regning. Jeg kan ikke tørre ansvaret for mine banaliteter af på hverken min arbejdsgiver, kone, børn, forældre, venner eller andre.

For de tre-fire læsere der ikke kender mig i forvejen, kan jeg fortælle, at jeg er i den triste ende af 30’erne, bor i Strandhusene i Odsherred, er uddannet politolog fra Københavns Universitet og arbejder med kommunikation og udvikling i en kommune på Sjællland. Jeg er dog født og opvokset i Aalborg, hvilket har resulteret i en grundlæggende skeptisk tilgang til verden og en til tider usund nordjysk lokalpatriotisme. Det vigtigste i mit liv er min underskønne kone og to henrivende børn, og jeg bruger det meste af min tid sammen med dem.

Kommentarer, utidige bemærkninger, ris, ros og kærlige klap modtages naturligvis med kyshånd.

Skriv en kommentar