i Nørd

Øh, nå?

Det er jo forrykt, Svenska Dagbladet. Jeres ‘mest populære Star Wars figur’ undersøgelse er kørt helt af sporet. Der må være noget galt med jeres metodologi.

Hvordan skulle den klynkende hængerøv Luke Skywalker (#1) være mere populær end Han Solo (#6)? Hvordan skulle Anakin Skywalker (#4) kunne?! Det infame, lille møgdyr, som ikke laver andet end at luffe rundt og surmule?

Og i øvrigt, bozos: Hvordan kan man adskille Anakin fra Darth Vader (#1)? Det er da konceptuelt forkert. Manden er muligvis ond, åndedrætsbesværet og har hang til at smadre planeter. Men skizofren og personlighedssplittet? Næppe. Endelig: Darth Maul (#11) foran Chewie (#12), R2D2 (#13) og Kejser Palpatine (#19)? Og dem alle foran Lando Calrissian (#33)? Javel, ja. Er I nu helt sikre?

Mere populær end ham her? Virkelig? VIRKELIG?! Jeg tillader mig at tvivle. Lando er et intergalaktisk sexsymbol med sin helt egen ret snazzy elskovshule i skyerne. Der findes næppe den bi- eller homoseksuelle mand, der ikke har drømt om en hed trekant med ham og Han Solo. Så hvordan kan han havne på en 33. plads? Det er jo naturstridigt!

Giv lyd fra dig

Comment