Now my heart is full

Jeg har de to seneste døgn fået besøg på bloggen af mennesker der har søgt efter ordene ‘Evan Sølvkjær’ og ‘husven’ på Google. Det tager jeg som en hædersbevisning. Af hjertet tak.

2 kommentarer til “Now my heart is full”

  1. Egentlig havde jeg blot en automatisk søgning, der søgte på Sølvkjær.
    Men du må da alligevel gerne tage det som en hædersbevisning. Jeg kunne blot ikke se hvad Evan havde gjort, der kvalificerede ham til at dugjorde ham ære. Kunne du ikke uddybe lidt ?

    Svar
  2. Jamen, tak som byder. Siden du er på fornavn med ham, så antager at ‘solv’ i ‘msolv’ er en forkortelse for Sølvkjær. Den gode Evan skrev en kommenteret konkurrencelov i 1990, som er indgået i arbejdet med specialet. Dermed også sagt, at såfremt der var besøgende der var kommet forbi efter at have søgt efter ‘Mogens Koktvedgaard’, så ville jeg ligeledes kippe med hatten.

    Kip! Kip!

    Svar

Skriv en kommentar