Nothing is meant to last

Det forløbne år har jeg fået noget nær et kærlighedsforhold til Søerne i København. De kan bruges til alt muligt. Man kan f.eks. driste sig ud på en løbetur tundt om dem, i så fald forvandler de ellers skikkelige stier sig til en sand Autobahn, hvor horder af selvpinende mennesker forsøger at bekæmpe kroppens forfald. Der går hårdnakkede rygter om at sådanne løbeture skulle være decideret usunde grundet luftforureningen, men det lader ikke til at afskrække så mange – heller ikke undertegnede, når jeg af og til hopper i Honza til lidt konkurrence med de ellers svært hurtige stavgængere (bonus info: Ifølge Marathon Sport er der 6350 meter rundt om alle søerne). Søerne er også smukke ved aftenstide. København bliver aldrig byen med en decideret skyline, men at gå en aftenstur ved Søerne imens alle lysene er tændt og byen emmer af liv, bør alligevel ligge højt på listen over ‘København Øjeblikke’. En ung dame betroede mig forleden, at den store forskel ved at bo i København i forhold til Jylland er, at der aldrig er rigtigt mørkt i København. Det kan der måske være noget om. Derudover er Søerne jo i almindelighed et fabelagtigt gåtur sted når man bor på Østerbro. Således også i går, hvor jeg var ude på en usædvanlig fornøjelig slentre tur, med efterfølgende cafébesøg. Den slags kan anbefales!

Har ellers været et par stille og rolige dage. Var til gruppemøde fredag efter arbejdet, hvor vi som sædvanligt fik nogle ganske fornuftige diskussioner omkring specialet. Et usikkerhedselement er dukket op. Vores emne bygger meget på, at der reelt bliver vedtaget en ændring i konkurrencelovgivningen her i efteråret, da det er de politiske processer omkring lovændringen som vi gerne vil undersøge. Imidlertid er der nu en vis risiko for at lovændringen bliver udskudt til foråret – og når vi har sat vores deadline til 1. februar 2007 med at aflevere, så vil den udvikling ikke være så heldig. Nuvel, det er muligt at vores bekymringer viser sig at blive aldeles irrelevante, men man kan jo ikke vide, så vi går nu og brygger på evt. at finde et nyt emne at skrive om.

I dag står derfor på læsning og tænkeboks. Må hellere se at få lidt frokost i vommen og så se at komme igang!

PS. Nej, nej, nej! Hvorfor er der ingen retfærdighed til? Hvorfor tillader skæbnen at Danmarks mest usjove mand bliver mangemillionær på IT-aktier? Det eneste den lusepuster har fortjent, efter at have forpestet æteren med sine horrible ‘vittigheder’ og åh-så-lune facon i utallige år, er fattiggården, jeg gentager: FATTIGGÅRDEN!

Skriv en kommentar