Myth takes

Havde brug for en lille pause i skrivningen og fordrev tiden med at læse sladder på nettet. Nogle gange medfører den slags, at man får meget mere at vide end man egentlig har lyst til.

F.eks kan B.T fortælle at Kirk Douglas fik nazi-sex. Ach so. Af andre interessante nyheder kan berettes at Tom Cruise er Jesus. Og Kelly Osbourne vil vældig gerne posere nøgen i Playboy, men er blevet afvist af Hugh Hefner med begrundelsen: “I can’t see it happening somehow – we don’t airbrush to that extent.”. Imperier kommer og går. Således må jeg konstatere, at Vanessa Paradis ikke helt udviklede sig i den retning man kunne have håbet. Ligeledes var der engang hvor jeg opfattede Keira Knightley som moderat tiltrækkende – well, not anymore.

En af de mest ironiske ting ved den amerikanske regerings mindre positive syn på homosekuelle er, at vice-præsident Dick Cheneys datter er lesbisk. I skrivende stund er hun til og med gravid – hvilket han dog ikke har lyst til at blive interviewet om. Af andre ironiske finurligheder kan nævnes, at sorte demokrater slet ikke er så store fans af Barrack Obama. Det mest geniale band i mands minde !!! (ja, det hedder de faktisk) giver et kækt interview på Pitchfork. Hvis de ikke bliver et gigantisk hit, vil det være en uretfærdighed på niveau med dinosauernes uddøen. Og til slut kan nævnes, at manden med dansk fodbolds sejeste navn, Erling El-Laban, er skiftet fra HIK til Herlev i Danmarksseriens pulje 2. Herfra ønskes held og lykke.

PS. I skal da ikke snydes for !!!: Heart of Hearts. Bedste sang i 2007. Med garanti. Det anbefales at skrue op og bortjage evt. migræneramte naboer.

Skriv en kommentar