Musik til tundraen

En af fornøjelserne ved at blive optaget af nye tv-serier er, at de til tider også kan udvide ens musikalske horisonter. ’Fringe’ bød således på nogle uforglemmelige klassikere på min playliste (især Karen Elson – ’The Ghost Who Walks’), det samme gjorde ’Sopranos’ (Otis Redding – ’My Lover’s Prayer’) og ’Lost’ (Willie Nelson – ’Shotgun Willie’).

Andre gange giver serierne lyst til udforske egentlige genrer. ’True Blood’ rummer eksempelvis masser af sumpet Americana, alt-country og folk, mens soundtracket til min nyeste besættelse, ’Californication’ er fuld af beskidt og bjæffende rock.

Det præger mine spotify musiklister her i det nye år. Regressivt, måske, men det er vist mit lod som tiden går. Alting var bedre i gamle dage. Men nuvel, favoritten fra den nyopdagede musik er lige nu Drive-By Truckers ’This Fucking Job’, der passer glimrende til mit almene humør for tid. Nydes bedst ved høj volumen.

Skriv en kommentar