Mondays are like tuesday and tuesdays are like wednesdays

Så blev det mandag igen. Min weekend gik med lal, en enkelt træning, købe de nye cd’er med Röyksopp (skuffende) og Common (godt!), en tur i byen (og medpraktikanten gaflede minsandten et australsk pungdyr!) og afslapning. Alt i alt er jeg nu klar til endnu en hård, hård dags arbejde – inden der er helligdag imorgen og onsdag. Jæs-jæs, livet er skam ikke altid lige nemt 😀

Ellers var der jo Live8 i weekenden, og hvad skal jeg sige? Jeg så vel en tre-fire timer af det (godt nok mens jeg spillede pool, men stadigvæk) og umiddelbart må jeg sige:

* Madonna kan tæve mig SÅ nemt!
* Hvorfor var Youssou N’Dour den eneste der udtalte det rigtige, nemlig at det der skal til er frihandel og IKKE hattedame-godgørenhed?
* Afslutningen med Robbie, The Who og Sting var edderbankeme vild.

Skriv en kommentar