Learn to sleep through misery

Sidder på arbejdet, men kan ikke rigtig koncentrere mig – er i et ualmindeligt bistert, muggent og olmt humør. Satser dog stærkt på at blive en glad lille solstråle senere, thi Folkedanseren har inviteret på middag i aften. Inden da står den på overvejelser omkring globaliseringens betydning for den danske fødevaresektor, min chef skal holde et oplæg om emnet på ICAO‘s seminar i Manchester i november. Egentlig et ganske interessant emne, det er nemlig ikke en ubetinget entydig affære. Skal endelig også et smut i SATS og være vranten sammen med ro-maskinen.

I den meget omtalte ‘blogosfære’, så beretter min medkollegianer Frej om sin forkærlighed for Det Eletriske Barometer. Jeg må jo nok tilstå at det er par år siden at jeg lyttede til programmet – det er ligesom ikke det samme efter at Tine Bryld holdt op med at give gode råd til de forvirrede teenagere. Et kort blik på denne uges liste viser dog, at den danske indie-ungdom lever og har det godt, så måske man burde lytte lidt oftere end tilfældet er. Må foriøvrigt give Frej ret i at We are From Barcelona videoen er urimeligt morsom. Apropos musik, så har Pitchfork et interview med Pete Townshend (sangskriver, guitarist og sanger i 60’erne og start 70’ernes største band, The Who). Han er stadig forfriskende megaloman og namedropper endda The Streets (sic).

Update! Jeg har fået en rettelse! Louise gør opmærksom på, at Tine Bryld skam stadig giver gode råd! Herfra skal der lyde en tak – og en pinlig rødmen.

PS. BT kører den personlige (og ganske underholdende) sviner-linie i dag: Den konservative politiker Henriette Kjær skylder 13 mio. væk – og har udgifter på 44.000 kr til sine lån hver måned. På samme vis når niveauet i dansk politik nye svimlende højder i artiklen omkring Statsministerens kones håndtaske. Inspireret af Sverige er jagten på sleaze tilsyneladende gået ind…

PPS. Det er i sandhed en sort, sort dag: Nik og Jay flytter fra hinanden.

Skriv en kommentar