i Musik

Jag tänker aldrig på dig…bara ikväll

Det er en slet skjult hemmelighed at undertegnede er ramt af den farlige – men bestemt ikke ubehagelige – sygdom ‘svenskofili’. Jeg er med andre ord notorisk tiltrukket af de fleste svenske ting. Således også af svensk musik, der efter min ringe mening er dansk musik så overlegen, at man næsten burde give samtlige danske musikere (ok, måske ikke Tiger Baby og Nordstrøm, til dels moi Caprice og Mew) en enkeltbillet hinsidans – så kan de måske lære at skrive ordentlige sange.

Det kommer nok derfor næppe bag på nogen, at jeg i anledningen af min kollegas fravær hørte Sveriges P3 via netradio. Kanalen spiller rigelige mængder liflig musik, ja, faktisk er de adskillige hestehoveder foran deres danske pendant i den retning. I dag stiftede jeg således bekendtskab med en så udsøgt kunstner som Säkert! Hendes sang Vi kommer att dö samtidigt er urimelige catchy og jeg har allerede fået endnu en yndlingssvensker. Tilmed har hun sin egen tilpas kække blog, så kan man næppe bede om mere. Men vent! Der er MERE! De spillede også dronningen over plinky-plonky italo-disco: Sally Shapiro. For lige at give mig dødsstødet, så satte de den underskjønne(?) Veronica Maggio til at synge Havana Mamma for mig. Og da jeg så skulle sendes ud på den sidste rejse, så var der electro-blip-blop fra Familjen.

Ja, det var i sandhed en musikalsk mindeværdig dag! Det var lige før at research opgaven om at finde data omkring madserviceordninger for ældre blev underholdende…!

Giv lyd fra dig

Comment