Jeg savner Marvin Gaye

Jamen, det gør jeg altså…!

Har just spist morgenmad, og hører nu min nye Josh Rouse cd inden jeg skal igang med lidt hovedrengøring. Fik ikke rigtig nået det jeg skulle igår, så idag er dedikeret til at være en flittigmås…..ja…nemlig ja. Var som nævnt ude at spise hos Stine i går. Thomas og Ditte – Stines gamle gymnasieveninde – var der også, og det blev ganske hyggeligt. Følte mig lidt træt og var ikke helt i hopla (så kan du måske lære ikke at tage en løbetur før du skal afsted?!, red). Er i et lidt blandet humør i disse dage, synes jeg står lidt i stampe for tiden. Skyldes nok at jeg endnu ikke har fundet et job endnu. Har dog sendt et par nye ansøgninger afsted. Begge stillinger lyder ret interessante, så jeg håber som sædvanligt! Må hellere se at komme i gang med yndlingsbeskæftigelsen … kollegieværelser gør desværre ikke sig selv rene…!

En kommentar til “Jeg savner Marvin Gaye”

Skriv en kommentar