Jeg må konstatere…

 

 

 

…at jeg fremover næsten bliver nabo til Danmarks Statistik? Det synes jeg der er en vis grusom ironi forbundet med.

…at forfaldet er indtruffet. Tre måneder med varm mad til frokost på arbejdet og uregelmæssig motion har betydet ekstra og uønsket sul på sidebenene. Den står nu på sunde (og grumt kedelige) madpakker, samt brutale løbeture og hyppigere besøg i Brian-centralen. Hvad er det nu buddhisterne siger livet handler om? Nåh, jo: Lidelse.

…at SSC Napoli nu er snublende nær atter at rykke op i Serie A ovenpå alt for mange års ørkenvandring – der kræves blot en sejr over Genoa i næste weekend. Det er en sand triumf for Mezzogiorno, der alt for længe har skulle finde sig i spot og spe fra de fæle klubber fra Nord.

…at selvom jeg skam også synes tågehornet fra landskampen i lørdags er et fæ, så finder jeg den pøbelagtige lynchkampagne, som især Ekstra Hadet har stået for, meget ubehagelig. Det er jeg heldigvis ikke ene om.

…at mens man i Vesten udøver intens moralsk katarsis,  selvflaggelering og pålægger sig selv restriktioner når det gælder reduktion af drivhusgasser og forebyggelse af klimaforandringer, så er det pjank ikke lige noget kineserne gider gå så synderligt meget op i. Tak for lort, skipperjasen!

…at den tidligere premierminister og nu eksilerede Benazir Bhutto er på vej tilbage til Pakistan i håbet om at dele kagen med Præsident Pervez Musharraf. Det er Economist nok glade for.

…at d’herrer Neil Tennant og Chris Lowe gav koncert i Tivoli i fredags. Ovenpå den skuffende koncert til Zulu Rocks og en generel musikalsk deroute de sidste par år, havde jeg mistet lysten til at se Pet Shop Boys optræde. Illoyalt? Ja, måske, men når et band der engang var synth-poppens ukronede konger er reduceret til fredagsunderholdning i Tivoli – og Skive Beach Party (sic) – så er det man må begynde at tage deres relevans op til fornyet revision. Samme tanker har Ekstra Hadet gjort sig. Kunsten at stoppe mens legen er god, er tilsyneladende ikke så nem for et par gamle cirkusheste.

…at jeg har for lidt at lave på arbejdet i dag.

Skriv en kommentar