I’ve been your fan since yesterday!

Måske jeg alligevel er født under en heldig stjerne, på trods af at det for tiden regner uhyrligt meget, har jeg på mirakuløs vis formået at undgå at blive gennemblødt. Endnu en læsedag nærmer sig ellers sin slutning, jeg har – i al ubeskedenhed – været ganske produktiv de senere dage. Har fået skrevet størstedelen af de empiriske afsnit, så nu mangler jeg ‘kun’ at komme efter det på teorisiden. Har indset at jeg ikke kan tage mig sammen til at læse de mere abstrakte specialetekster så længe jeg har internettet, kaffemaskinen, underlødig smudslitteratur og andre distraktioner i nærheden her på kollegiet, så tog et smut forbi instituttets bibliotek. Der støder man dog også på andre, hmmm, forstyrrende elementer, bl.a. en tiltalende tutor, samt min forgænger som politisk praktikant på ambassaden. Vi snakkede lidt frem og tilbage, han er stadig ligeså forvirret som han plejer at være, men det var nu hyggeligt at se ham igen.

Efterfølgende tog jeg hjem og besvimede på sofaen – og lige pludselig er klokken mange, vasketøjet hænger på stativet og skaber en tropeagtig luftfugtighed her i jordhulen, imens jeg indser at jeg nok alligevel ikke får læst mere i dag og at jeg ligeså godt kan drøne ud at se de Joden fra Amsterdam give flopmåsene fra Parken Sport & Entertainment en lektion i hvad det vil sige at være en rigtig storklub.

PS. Busan er en stor, men lidt kedelig havneby i Korea. Under mit besøg der sidste efterår regnede det konstant og ovenpå det überfantastiske Japan, føltes byen som lidt af et anti-klimaks. Men, men, men….måske jeg dømte stedet for hårdt. Busan kan nemlig prale af deres lokale fodboldhold, de såkaldte Busan I’Park. Klubben har intet mindre end tre brasilianske spillere i truppen, og de lystrer navnene……Somalia! Popo! Og ikke at forglemme: Art! Det siger vel sig selv, at jeg just nu har fået en ny yndlingsklub i Korea?

PPS. Jeg vil vædde på, at hvis jeg ejede denne bacon tegnebog, så ville jeg være universets lykkeligste reje!

En kommentar til “I’ve been your fan since yesterday!”

  1. Engang imellem UNDRER jeg mig altså over, hvor han finder de links henne. Bacon-tegnebog?! Men NU har jeg endelig fundet en gaveidé til Mortens fødselsdag… 🙂

    Svar

Skriv en kommentar