i Livet, Musik

It’s no good

Jeg har vist ikke tidligere pralet med at jeg skal til Depeche Mode koncert den 26. februar 2006, men bedre sent end aldrig: Det skal jeg nemlig! Hidtil har DM været et af den slags bands som jeg godt vidste at man burde høre hvis man – som jeg jo er – er til salg for synth-pop og indie. Imidlertid blev jeg i sin tid skræmt væk dengang jeg i en fjern fortid lånte min storebrors ‘Songs of Faith and Devotion’, der var lidt for fuld af onde guitarriffs og SM-referencer til at mit spæde barnesind kunne kapere det. Siden hen opdagede jeg at deres mere synthbaserede sange var ret coole (‘Enjoy the silence’ og ‘Everything counts’!), men har til dato kun investeret i ‘Violator’ albummet. Nu har jeg imidlertid lånt deres greatest hits albums af Stine og jeg må sige, at de er meget, meget overbevisende! Det er nu min ambition at købe ét DM album hver måned indtil koncerten. Because everything counts in large amounts!

Hvad har jeg ellers oplevet? Tirsdag havde jeg timer og var til møde i filmudvalget på kollegiet. Første film bliver vist på søndag og er Million Dollar Baby, så hvis man tilfældigvis har en svaghed for aktiv dødshjælp, så kan man jo smide en kommentar….!

I går aftes var jeg så til planlægningsaften af Generation Europa arrangementet. Som nævnt har jeg været vanvittig nok til at sige ja til at blive ansvarlig for en workshop, så det kan jeg nok nå at blive lidt nervøs over inden den 8. oktober. Efter planlægningsmødet havde vi ring-til-medlemmer omgang. Skræmmende hvor unøjagtig en adresseliste kan være….!

Giv lyd fra dig

Comment