i Musik

Is it always this dark?

Siden jeg er kronisk fanget i 80’erne synth-tunge kældre, så frekventerer jeg af og til et Pet Shop Boys Forum. Den slags diskussionsfora på nettet er jo notoriske steder for ulovlig fildeling, og ja, dette forum er ikke en undtagelse. For tiden kan man hente det endnu uudgivne Flaming Lips album ‘At war with the Mystics’. Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre. Deres to forrige albums ‘Soft Bulletin’ og ‘Yoshimi battles the pink robots’ ligger begge på min personlige top 10 over fabelagtige albums, så når de udgiver nyt, så begynder jeg at ryste som et lille espeløb i ren spænding. Og for Guds skyld: De har en sang der hedder Pompeii Am Götterdämmerung. Hvad vil man så mere her i livet?!? Hvilket dilemma. Selvfølgelig køber jeg albummet når det kommer, men jeg kan få fornøjelsen af at høre det allerede nu….oh, what to do, what to do?

Et par timer senere: Jeg kom til at hente albummet alligevel. Visse af sangene er så gode at jeg ikke ved hvordan jeg skal formulere det med ord.

Giv lyd fra dig

Comment