Inkonsekvent

Frisk fra morgenkontor møde sidder jeg nu her og titter lidt ud i luften på arbejdet, er ikke det helt store at tage sig til i dag. De store sager der aktuelt optager tankerne her i magtens korridorer, er de kommende universitetssammenlægninger (det er faktisk ganske spændende og processen er i sin sidste fase) og at regeringens finanslovsforslag kommer på tirsdag, så der ser ud til at det bliver et par interessante kommende uger.

Bortset fra det, så gik torsdagen med arbejde, en løbetur rundt om søerne (hvornår holder jeg op med at være som et piftet dæk bagefter?) og sidenhen cafétur på Konjak sammen med Tina. Det var som sædvanlig sjov og ballade, er altid spas at blive opdateret om det seneste nye fra Ishøj og omegn, plus at følge med i hinandens tumultariske kjærlighedsliv.

Nu i eftermiddag skal jeg ud og se efter et par jeans, jeg synes jeg mangler et par der A) ikke er alt for baggy, B) ikke er narkomantynde og C) ser storslåede ud med både skjorte og hættetrøje. Som I nok kan høre, så er der lagt op til en dramatisk eftermiddag i sidegaderne.

Skriv en kommentar