i Livet

I know I need a small vacation

Han havde helt ret, salige Glen Campbell, da han i ‘Wichita Lineman’ bekendtgjorde at “I know I need a small vacation”. Thi det gør både Den Bedre Halvdel og jeg efter en lang arbejdssommer.

De kommende uger står på et par dage i Lalandia (ikke just min præference, men de reelle magthavere i husstanden insisterer), hvorefter vi kører rundt i Sverige. Det er den mest diffuse ferie jeg til dato har entreret, eftersom vi nærmest intet har planlagt udover en nat i Astrid Lindgrens Värld. Men energien og overskuddet til minutiøs ferieplanlægning har ikke helt været der, så nu må må det gå som det går. Stockholm burde da kunne rumme os noget tid.

Bortset fra det er jeg underligt tom for skriveinspiration for tiden. Måske igen noget en ferie kan kurere.

Giv lyd fra dig

Comment

  1. Jeg er MEGET bagud i min bloglæsning, så det giver måske ikke helt mening at ønske dig en god ferie – men jeg håber, at den har været god, i hvert fald. Jeg besøgte selv Astrid Lindgrens Verden da jeg var barn, og det var en virkelig hyggelig oplevelse. I hvert fald bedre end Lalandia. 😀