i Film, Livet

Hyderabad, Staten Island, Tufnell Park

Så sidder jeg igen på arbejdet og udbygger mit kaffe-fremkaldte mavesår. Den står endnu engang på videreuddannelses spørgsmålet, så der læses flittigt løs i Trepartsudvalgets papirer. Var inde at se den nye Harry Potter i Imperial i går, og sidder med en lidt skuffet følelse. Måske var det fordi det var den sene forestilling (21.40) og jeg var træt, men i hvert fald fængede filmen aldrig sådan rigtigt. Der var ikke noget galt med den som sådan, den blev bare aldrig rigtigt vedkommende for mig.

Når jeg får fri ved 14 tiden drøner jeg hjem til Østerbro, hvor jeg skal klippes. Går nok ikke længere at jeg render rundt med de her krøller i nakken. Sidenhen skal jeg så have læst og spille hockey, så det bliver vist en aktiv dag. Tilmed kommer der også ‘Klovn’ i aften. Det bliver storartet, spektakulært, enestående!

….pyh, den kaffe er stærk i dag.

Giv lyd fra dig

Comment