i Hverdag, Livet

Hosianna i det højeste

Miraklernes tid er ikke forbi! Og det er dage som disse, hvor jeg føler mig kaldet til at citere Eurythmics:

It’s Alright/
Baby’s coming back/
And I don’t really care where he’s been

For Den Bedre Halvdels taske er vendt hjem fra sin rejse. Baggagehåndteringen i Kastrup har ingen anelse om hvor den har været på eventyr henne i verden. Men nu er den i hvert fald vendt hjem til Jordhulen – kun små tre uger efter at dens ejer landede.

Jamen, er det da ikke fortryllende? Der er megen tilfredshed i både Bruxelles og København.

Giv lyd fra dig

Comment

  1. @Stine: De er altså ret fine, nå! Og uden at jeg selv nogensinde har prøvet at have andet end et stillesiddende arbejde (minus mine rengøringsjobs og afrydder-tjansen i Bilkas Bistro), så har jeg ladet mig fortælle at støttestrømper er særdeles udbredte i hospitalsvæsenet.