i Livet

Honestly, I love you *cough*

Godt hjemkommet fra ferie kan jeg konstatere:

– At man i tyske lufthavne laver opkald på tre sprog: Tysk, engelsk og tyrkisk.
– At Lazio på trods af mine tidligere jeriminader alligevel ikke rykker ned i serie B (det er jo ikke Italien for ingenting!).
– At AaB for første gang i noget nær et par istider har vundet sæsonens to første kampe.
– At selvom det måske er varmt i disse dage, så virker det afkølende at erindre på at der er vinter ni måneder om året i Danmark.
– At mine bønner er blevet hørt, thi David Hasselhoff skal lave en musical.
– At de drikker sig ihjel i Hviderusland.

Ellers er alt gået fint og planmæssigt, eneste forsinkelse på turen hjem kom – surprise! – da jeg skulle med toget hjem fra Kastrup. Det skyldtes intet mindre end spøgelsestog (sic!). Siden da har jeg været i Netto, ordnet gangrengøringen og sidder just nu og nedstirrer bunken af tøj der skal vaskes (note til mig selv: Nej, det virker ikke at skule ondt, tøjet skal stadig vaskes). Efter en uges dovenskab trænger jeg efterhånden til at få rørt min mås, så har en lidt diffus ambition om at komme i SATS og træne. Lad os nu se om det bliver til noget…

Resten af ugen står på arbejde og forhåbentlig en bytur på fredag – der er Indienight på Stengade 30. Sidenhen vanker det store onde speciale, regner med at studiesommerferien er færdig fra på mandag. Ak og ve.

Giv lyd fra dig

Comment