Homebound

Ferier varer desvärre ikke evigt, så i morgen vender vi snuden tilbage til kedsommelige og grå Köbenhavn.

Forinden skal vi dog et smut forbi Milano. Vi flyver fra Malpensa lufthavnen kl. 19.55, så vi benytter lejligheden til at lave en endagsudflugt for at titte lidt på byen. Ud over et rudimentärt kendskab til byens operahus og et intenst had til begge byens to afskyelige fodboldklubber, så vil jeg ikke påstå at jeg ved ret meget om stedet. Det skal blive interessant hvad det kan byde på.

I dag sejlede vi til Locarno for at kaste os over endnu et bjerg (det fjerde på turen!). Denne gang var det Monte Cardada, og det blev en udmarvende affäre. Först op forbi nonneklosteret Madonna del Sasso, og siden af stejle stiger igennem skovene. Mt. Rigi i forrige uge var hård, men trapperne til sidst i mellem St. Bernardo og Alpe Cardada var nu heller ikke helt uefne. Men nuvel, ingen klager herfra, min private lägestuderende siger at bjerge giver faste baller og lår, så det er jo bare med at komme afsted.

Resten af ugen byder på afslapning derhjemme. Eller det vil sige, der skal lige ryddes op först og så er der jo löbeture der skal passes og så videre, og så videre, og så videre…..

Jeg kunne nu godt bruge en uge mere hernede.

Skriv en kommentar