Gammel og grim

Til tider overrasker jeg mig selv. Sjældent positivt, ganske vist, men alligevel. Nogle gange reagerer jeg på uventede måder.

I går så jeg således den i øvrigt ganske underholdende video ‘The Great Gatsby Stripped of Greenscreen Effects’ inde på io9. Blev ganske betaget af den uhyre episke baggrundssang, hvis omkvæd var noget i stil med “Will you still love me/when I’m not young and beautiful”. Ind drønede jeg på google. Opdagede herigennem at sangen er ‘Young & Beautiful’ af ….Lana Del Rey. En sangerinde, som jeg normalt afskyr og finder fæl på et noget nær uendeligt antal planer.

Nu ved jeg ikke rigtig hvad jeg skal gøre af mig selv. For jeg bryder mig principielt ikke om den slags post-moderne konstruerede musikere. Lana Del Rey er måske den værste, at de manufakturede artister, med sit faux-model look og åh-så-nøje opbyggede baggrundshistorie. Synge kan hun vist heller ikke i virkelighedens verden.

Men sangen er så højstemt og dragende. Det er forbudt og tabu i min verden, men dog så djævelsk tillokkende. Som sagt: Jeg er i vildrede og føler mig beskidt.

Må hellere lige lytte til den én gang til.

Skriv en kommentar